sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Top Teamille ensimmäinen täplä!

Top Team tarrasi tiukasti kiinni kolmannen kierroksen paikkaan kun se voitti Lammin Salibandyn avauskohtaamisessa 8-5. Ottelun ratkaisut nähtiin kolmannessa erässä Topin onnistuessa muutamaan otteeseen ylivoimalla. LaSB:n turmioksi koitui kolmannen erän viisi minuuttinen joka tuomittiin joukkueen kokeneella Mikael Mantilalle.

Toimitus tavoitti Top Teamin vastuuvalmentaja Atte Juutin.

"Yleisö sai varmasti rahoilleen vastinetta saapuessaan OKL-hallille. Molemmat joukkueet olivat tulleet pelaamaan eikä peruuttelemaan. Pelissä nähtiin korkeaa, aktiivista karvauspeliä, vauhdikasta pelinkääntöä sekä näyttäviä yksilösuorituksia. Pelissä oli tunnetta mukana ja tänään meidän paketti pysyi paremmin kasassa kuin kaverin. Toki Kristiansson vei maalilla veskaripeliä 100-0 Mäkeen nähden, joten sillä oli suurta merkitystä ottelun lopputulokseen.

Sunnuntain otteluun on keksittävä uudet kujeet kun karavaani vaihtaa lentokentältä hiekkalaatikolle. Säälihän tämä on kun pelitaktiset asiat joudut suunnittelemaan kaukalon mukaan. Erikoistilanne pelaamista ainakin on parannettava mikäli mielimme divariin. Hyvillä mielin huomiseen ja katsotaan miten äijien käy."
Toimitus pitää kiinni samoista teeseistä kuin ennakossa. Tunnetta on pelissä ja ratkaisut nähdään erikoistilanteista. LaSB menetti kotiottelun etunsa joutuen reissaamaan tuplakilometrit ennen seuraavaa pillin vihellystä. Paljon myös ratkaisee kestääkö kokeneen Mantilan pääkoppa?

Tänään Lammilla kaksikon toinen valssi kello 17.00 alkaen.