keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Hatsina ja Top Team odotetusti finaaleihin

Rantakeitaalla ratkaistiin viimeistä paikkaa karsintojen finaaliin, eli kolmanteen vaiheeseen. Itse ottelussa joukkueet etenivät maalin teossa tasatahtiin ja 60 peliminuutin jälkeen taululla komeilivat tasanumerot 5-5 (2-2, 1-2, 2-1).

Hatsina aloitti väkevästi kotisalissaan, mutta kuin varkain Nurmon onnistui karata Jani-Juhan Hautasen maalilla 2-1 johtoon. Erän loppuun vielä Hatsinan kapteeni J-P Tiusanen tasoitti ottelun Vesa valjakan syötöstä.

Hatsinan jäähyillessä toisen erän alkuun, rokotti Nurmo jälleen itsensä johtoon 4-2. Nurmon ensimmäisen ja toisen erän ylivoimamaalit syntyivät Simo Kettusen jäähyillessä molemmilla kerroilla. Isokokoinen Imatran kasvatti paikkaili jäähyjään erän loppuun kaventamalla numerot 4-3:n.

Kolmannen erän alkuun Hatsinan oman juniorimyllyn kasvatti Vesa Sivula tehtaili numerot tasoihin. Tasoituksen jälkeen joukkueet maalavaat muutaman minuutin sisään kerran ja näin ollen "viimeiselle kympille" lähdettiin tasanumeroista 5-5. Ajassa 53.40 Hatsinalle tuomitaan ottelun neljäs kahden minuutin rangaistus ja rantakeitaalla elettiin kauhun hetkiä, olihan Nurmolaisten ylivoima tuottanut jo kaksi maalia kolmesta yrityksestä. Rantakeitaan yli 200-päinen yleisölle kauhun hetket eivät toteutuneet ja näin tasanumeroissa 5-5 siirryttiin jatkoajalle.

Jatkoajalla Hatsinan kova voittamisen rutiini tuli jälleen esiin kun kuluneen kauden näkyvin hahmo Karri Häkkinen niittasi ylivoimalla Hatsinan voittomaalin ajassa 62.51! Mikkeliläisten juhlat saattoivat alkaa ja näin molempien Kaakon joukkueiden matka on edennyt aina finaalikierrokselle asti!

Kolmannella kierroksella Hatsina saa vastaansa Kirkkonummi Rangersin ja Top Team kohtaa SalBa:n. Molemmat kaakon joukkueet aloittavat vieraskentällä ottelusarjat!