sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

LaSB sekä Nurmon Jymy venyttivät ottelusarjoja!

Kaakon kakkosen lippulaivat Hatsina ja Top Team kokivat tappiot divisioona karsinnoissa. Nurmon Jymyn onnistui nappaamaan kotisalissaan 12-5 voiton. Puolestaan Lammilla Top Team koki 7-2 tappion.

Nurmo oli ensimmäisen erän jälkeen karannut 3-2 johtoon, ja toisessa erässä ero oli kasvanut jo tilanteeseen 8-2. Toisen erän puolivälissä Hatsinalle tarjoutuu mahdollisuus kivuta vielä taistelemaan ottelun voitosta kun Nurmolle tuomitaan lähes peräjälkeen kaksi kahden minuutin istuntoa. Hatsina ei onnistunut hyödyntämään neljän minuutin miesylivoimaansa. Erän loppuun molemmat maalasivat kerran ja tilanteesta 9-3 Hatsina ei enää toipunut. Ottelun kulminaatiopisteiksi muodostuivat Hatsinan heikko ylivoimapelaaminen sekä ei niin onnistunut maalivahtipeli. Loppunumeroiksi kirjattiin 12-5.

Top Team hävisi Lammilla jokaisen erän ja näin ollen sielläkin sarja venyy kolmanteen otteluun. LaSBi karkasi toisessa erässä 4-1 johtoon kunnes Topille tarjoutui mahdollisuus. Lammilaisten Juuso Mutikaiselle tuomittiin 5 minuuttinen vaarallisesta pelistä. Topin onnistui tupeksia kahteen otteeseen itse jäähyilemällä koittanut ylivoima ja näin ollen Atte Juutin "poissa boksista pysyminen" teema sekä ylivoimatehojen löytyminen antoivat vielä odottaa itseään. Kolmannen erän alkuun saatiin ratkaisun makua kun Ville Teitturi siirsi LaSB:n  jo 5-1 johtoon. Tästä eivät Savonlinnalaiset enää toipuneet ja 60 peliminuutin jälkeen taululla komeili 7-2 kotivoitto.