lauantai 26. maaliskuuta 2011

Maajoukkuevalmentaja jatkaa kakkosessa

Lappeenrantalainen PoNoVo on tehnyt sopimuksen U19 poikien maajoukkueen valmentaja Jarkko Rantalan kanssa. Pontuksen Nouseva Voima on tehnyt alueen kovimman kaappauksen tähän mennessä kun sen onnistui kaapata kilpailija Kouvolan Susien valmennustiimistä Jarkko Rantala.


(11.2.2011 PoNoVo-Sudet, Rantala oikealla, kuvaaja Mikko Markkanen)


Toimitus tavoitti PoNoVo:n seurajohdosta Mikko Markkasen kommentoimaan uunituoretta sopimusta:

"Meillä on PoNoVo:ssa linjattu selkeät pitkän tähtäimen tavoitteet tulevaisuutta silmällä pitäen ja valmennustoiminnan kehittäminen oli yksi tärkeimmistä esille nousseista asioista. Nousiaisen Pette toimii selkeänä päävalmentajana kaudella 2011-2012 ja Jarkko Rantala tulee tukemaan häntä omalla panoksellaan. Rantala on pitkän linjan salibandymies ja kokemusta on kertynyt miesten sekä naisten liigasta. Viime kaudella hänet valittiin  U19 poikien päävalmentajaksi ja aika ei riittänyt enää täysipäiväiseen valmentamiseen, joten Kouvolan Susien onnistui kaapata hänet mentorivalmentajaksi valmennusryhmäänsä. Kyllähän se pahalta tuntui kun oma koira puri nilkkaan Sammonlahdessa pelatussa kamppailussa Susia vastaan. Tuolloin hävisimme ottelun 12-10 ja siihen tappioon murenivat viimeisetkin mahdollisuudet kahden parhaan joukkoon selviytymisestä.

Ensi kaudelle joukkueen tavoitteet ovat seurajohdolle selvät ja aikataulun suhteemme olemme hyvällä mallilla. Valmennustiimi alkaa olla kasassa, runkopelaajista jatkavat kokeneet maalivahdit sekä osa kenttäpelaajista. Lisäksi moni pelaaja on osoittanut mielenkiintoaan meitä kohtaan, joten ensi kaudella Sammonlahdessa saadaan jälleen nauttia laadukkaasta salibandysta."


Toimitus tavoitti lisäksi Susien pettyneen seurajohdon kommentoimaan tuoretta sopimusta:

"Kyllähän tämä koville ottaa kun Jaken kanssa oli sopimusta sorvattu tulevaksi kaudeksi. Mies oli suurena apuna päättyneellä kaudella auttamassa meitä sarjapaikan säilyttämisessä ja mielelläni olisin miehen nähnyt jatkavan Kouvolassa. Kyllähän siinä tuntui maailma romahtavan kun mies itse ilmoitti sopimuksesta kilpailijan riveihin, mutta kilpaurheilu on tälläistä. Toki onhan asialla monta ratkaisua puoltavaa seikkaa, kuten kotikaupungissa sijaitseva pesti, aika on kuitenkin rajallista Maajoukkuetoiminnan ympärillä. Kaikki syntyi loppujen lopuksi todella hyvässä hengessä ja mitään pahaa verta ei jäänyt hiertämään Jaken eikä PoNoVo:n suuntaan. Toivottavasti tiemme kohtaavat vielä tulevaisuudessa Rantalan kanssa, muutenkin kuin vastustajan riveissä."
PoNoVon sivuille juttuun!

3 kommenttia:

  1. hienoo ponovo! Nyt nokka kohti divaria!

    VastaaPoista
  2. ponovo taas kuvittelee itsestään liikoja.. ylimielinen kaljaporukka joka leijuu lappeen yössä..

    VastaaPoista
  3. Kyl ponovo on lappeenrannan jengeistä tokakovin.
    Hb ja joka varmaa ens kaudella vaikeuksissa. rantala vie pontuksen pojat karsintoihin!

    VastaaPoista