perjantai 25. maaliskuuta 2011

Hatsina - Nurmon jymy

Hatsina ja Nurmon Jymy kohtasivat tänään Mikkelin rantakeitaalla divisioonakarsintojen merkeissä. Kyseessä oli karsintojen toisen vaiheen ensimmäinen ottelu. Kolmannelle kierrokselle tarvitaan kaksi voittoa kun taas häviäjälle koittaa kesäloma.

Ottelua Hatsina johti kahden erän jälkeen jo 8-5 ja ilmassa oli aistittavissa ratkaisun makua. Kolmannessa erässä erikoistilanteet sekä tuomarit nousivat pääosaan ja näin Nurmon Jymyn sankariksi näytti nousevan Petri Pollarinen. Pollarinen osui kahdesti ylivoimalla ja siirsi ratkaisun aina jatkoajalle numeroissa 8-8.

Jatkoajalla rantakeitaan hornankattilan räjäytti Jari-Pekka Tiusanen, joka siirsi Simo Kettusen esityöstä pallon verkkoon ajassa 69.17. Jälleen kerran Hatsina näytti ratkaisukykyään tiukassa paikassa ja ansaitsi voittonsa.

Seuraavan kerran kaksikko kohtaa toisensa Nurmossa sunnuntaina 27.3 kello 17.00 alkavassa koitoksessa. Tiukkaa tulee varmasti olemaan tällöinkin, onhan ottelusarja katkolla!