maanantai 28. maaliskuuta 2011

SB Heinola vierasvoittoon rankkareilla, JPS-75 venytti ratkaisun kolmanteen peliin

SB Heinola otti tärkeän vierasvoiton kotkalaisesta FBC Ballcrackersista 2.divisioonakarsintojen ensimmäisessä osaottelussa Kotkan Karhuvuoressa. Voittoa saatiin hakea aina rangaistuslaukauskilpailusta, jossa vasta kahdeksas pari toi ratkaisun. Heinolan Jesse Marttila iski tehot 3+1, Crackersin Lauri Rihu maalasi kahdesti. Sekä kotijoukkueen maalivahti Sandgren, että vierailijoiden kassari Ojala onnistuivat pelissä mainiosti ja molempien torjuntaprosentit kohosivat yli 90%. Ottelusarja jatkuu 2.4. lauantaina jolloin karavaani kulkee Heinolan Kirkonkylään. Tuolloin kotijoukkueella on mahdollisuus varmistaa sarjapaikka kakkoseen ensi kaudeksi.

JPS-75 siirsi otteluparinsa ratkaisun kolmanteen koitokseen kukistamalla imatralaisen SB Troopersin jatkoajalla maalein 8-7. Voittomaalin teki ajassa 65.05 Jarno Kiintola joka merkkautti pelissä komiat 2+3 tehot. Ottelu oli dramaattinen, sillä JPS-75 tasoitti pelin vain 12 sekuntia ennen loppusummeria Marko Eklundin maalilla. Viimeinen ja ratkaiseva peli pelataan Imatran Urheilutalolla torstaina 31.3. klo 19.00. Voittaja pelaa ensikaudella kivenkovassa kakkosdivisioonassa.

4 kommenttia:

  1. crakkerssin sivuilla on sanottu että he ovat kakkosen tasoa. onko totta? millanen porukka? ei vakuuta jos häviävät heinolallekkin kotonaan.

    VastaaPoista
  2. Kräkkerit todellakaan ole kakkosen tasoa, kotkalainen sählunippu kenellä kaiken lisäks suuret puheet ja luulot!

    VastaaPoista
  3. Eihän Crackers o mitää verrattuna jipsin showtanssiryhmää. ja sitäpaitti jipsi kuitenki hävis viel crackersille.

    VastaaPoista
  4. Hyvä tunnelmainen ottelu oli Kotkassa ja yleisöä älytön määrä. Tällainen seura ehdottomasti kakkoseen niin on yleisöä ja tunnelmaa muuallakin kuin Sysmässä jatkossa.

    VastaaPoista