perjantai 30. syyskuuta 2011

PoNoVo:lla liikkuva ja urheilullinen joukkue


PoNoVo Lappeenrannasta on yksi kauden ennakkosuosikeista. Edelliskaudella joukkue taisteli karsintapaikasta pitkään, mutta notkahdus loppukaudesta tiputti lappeenrantalaiset keskikastiin. Nyt PoNoVo taistelee kärkisijoista yhtä kautta kokeneemmalla porukalla.
 
1.Joukkue: PoNoVo2.Lähtijät: Tuomas Ryynänen -> PoNoVo M35, Teemu Voutilainen -> SalBa, Jani Pukki ->

PoNoVo 2, Juha-Pekka Heiskanen ->?3.Tulijat:  Atte Ronkanen (Top Team), Rinaldo Friman, Jarno Kanninen, NST:n

rinnakkaisedustuspelaajat Aleksi Jokela, Onni Möykkynen, Waltteri Vuorimies,

Mikko Sipari. Tilanne 13.9., neuvotteluja käydään edelleen uusien sekä

testissä olevien pelaajien kanssa.4.Seuraa häntä: Jesse Nurkkala, ensimmäinen täysi kausi PoNoVossa.5:Tavoitteet: Joukkue ei ole vielä asettanut virallista tavoitetta.6. Ikävin vastustaja BB-88, Sysmä7.Lyhyt kuvaus joukkueesta: Liikkuva ja urheilullinen joukkue jossa tervetullutta kilpailua

pelipaikoista. Kuinka valmennus saa ajettua joukkueeseen haluamansa

pelitavan?!

Toimituksen arvio: PoNoVo:lla on nyt edelliskautta kokeneempi joukkue. Vaikka pari pelimiestä lähti niin tilalle tuli uusia nimiä muun muassa NST:n a-junioreita. Joukkue on tasainen, mutta ratkaisijoita löytyy(esim. Ivo Hackman).  Mielenkiintoisin nimi löytyy silti penkin takaa, kun maailmanmestari Jarkko Rantala liittyi valmennukseen. Mielenkiintoista onkin nähdä heiluttaako tahtipuikkoa Rantala vai päävalmentajan tittelillä työskentelevä Pette Nousiainen. Kaudella 2011-2012 PoNoVo tullee taistelemaan play-off paikasta ainakin edelliskautta pitempään, mutta saas nähä riittääkö potku loppuun asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti