maanantai 26. syyskuuta 2011

Hu+Sbandy=iso arvoitus?


Kauden mielenkiintoisimpiin joukkueisiin kuuluu Hu-Sbandy Lahdesta. Viime kauden päätteeksi Sbandy tuli alas 1.divisioonasta ja seuran edustusjoukkue syystä tai toisesta fuusioitui Hollolan Urheilijoiden kanssa. Hu-46 pelasi toissakaudella kakkosta tippuen niukahkosti hyvän kauden jälkeen. Sittemmin toiminta edustuksen osalta hivenen hiipui, mutta nyt fuusion myötä lahdenseudun salibandylla on oiva mahdollisuus tehdä hyvää yhteistyötä.


Joukkueessa on monia mielenkiintoisia nimiä, joista nimekkäin on varmasti liigassakin pyörähtänyt J-P Utriainen.  Vaikka viime kauden divarijoukkueesta on poissa tukku pelimiehiä niin kokemusta löytyy silti runsaasti.  Hollolan miehistä Harri Bäckman on takuuvarma viimeistelijä. Joukkueella on käytössään myös paljon lahjakkaita juniori-ikäisiä pelureita. Hollolan 95-juniorit saalistivat hopeaa edellisenä keväänä ja pojat alkavat olemaan jo siinä iässä että läpimurto kakkoseen voi tapahtua. Lisäksi a-junioreiden SM-sarjassa viime talvena hurjat tehot paukuttanut Niklas Pulli on seuraamisen arvoinen pelaaja.

Vaikka nimilista joukkueella on kova, lepää husbandylaisten yllä pieniä kysymysmerkkejä. Onko fuusioseura ehtinyt yhtenäistyä tarpeeksi? Onko pelillinen identiteetti löytynyt?

Toimituksen arvio: Hu-Sbandy veikattiin suurimmilta osin keskikastin joukkueeksi. Listalla on nimiä(mm Utriainen), jotka voivat johdattaa joukon aina karsintoihin asti, mutta kauden kynnyksellä joukkueesta on vaikea sanoa mitään varmaa. Cupissa pelasi tasaisia pelejä kovia joukkueita vastaan, joten mahdollisuudet kärkikahinoihin ovat olemassa. Kauden alku näyttää varmasti suunnan kummassa päässä taulukkoa fuusiolaiset tulevat taistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti