perjantai 23. syyskuuta 2011

Korneri ennakoi tulevaa säbäkautta II-divisioonassa


Kaakon säbäkorneri ennakoi tulevaa kakkosdivari kautta teettämällä kausiennakon, johon on kerätty materiaalia lohkossa pelaavien joukkueitten taustoilla toimivilta henkilöiltä. Jokaiselta joukkueelta ei kommentteja herunut, joten tiedot näistä nipuista ovat hieman huterampia kuin vastanneiden joukkueitten osalta.
Seuraavassa on kyselyn perusteella tehty veikattujen sarjasijoitusten keskiarvo:


1.Hatsina
2.JoKa
3.PoNoVo
4.Top Team
5.Voima
6.BB-88
7.HB
8.HU-Sbandy
9.KoRe
10.SB Heinola
11.Sudet
12.SB Troopers

Joukkueiden taustahenkilöt arvioivat Hatsinan suvereeniksi ennakkosuosikiksi. Suurin osa sijoitti myös Joutsenon Katajan kärkikahinoihin. Selvästi kärkikaksikon haastajiksi povattiin PoNoVoa ja Top Teamia. Myös Voima ja BB-88 löytyivät useimmissa vastauksissa kärjestä tai vähintään sen tuntumasta. HB:a ja Hu-Sbandya oli veikattu vaihtelevasti, osa oli povannut joukkueita kärkipäähän mutta jossain vastauksissa joukkueet löytyivät sarjan tyvipäästä. KoRe oli lähes jokaisessa paperissa sijoitettu karsintaviivan tuntumaan jommallekummalle puolelle. SB Heinolaa povattiin suurelta osin karsijaehdokkaaksi, alaspäin. Sudet ja SB Troopers kävivät kovan kisan ennakon sijoista 11. ja 12. Susien vieden niukasti pidemmän korren vastauksissa.

Mielenkiintoista nähdä, miten ennen kautta heitetyt arviot osuvat oikeaan. Seuraavaksi korneri julkaisee jokaisesta joukkueesta pienoisen tietopaketin. Esittelyissä on käytetty taustahenkilöiden antamia vastauksia kysymyksiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti