lauantai 24. syyskuuta 2011

Sudet uusien haasteiden edessä

Kouvolan salibandy-ylpeys Sudet palasi viime kaudella kakkosdivisioonaan tauon jälkeen. Sudet on joukkue, joka ei jätä yleensä ketään kylmäksi vaan vastustajat, tuomarit sekä katsojat elävät mukana pelissä tunteella. Paluu kakkoseen sujui kouvolalaisilta hyvin, sillä nuori joukkue säilytti sarjapaikkansa ja poimi pisteitä useilta joukkueilta pelaten maali- ja jäähyrikkaita otteluita. Tulevalle kaudelle joukkue on kuitenkin uudistunut rajusti usean runkopelaajan lähdettyä. Seuraavassa vastaukset yhteyshenkilölle esitettyihin kyssäreihin.


1.Joukkue: Sudet

2.lähtijät viime kaudesta: Petteri Puustinen ja Mika Veskoniemi (Nst-a),Jukka Mäkelä, Mikko Matilainen ja Sami Mäkinen(Sudet3), Matias Palm(Top Team), Tommi Pulli, Erno Kujala(SC Jenga)

3.uudet pelaajat viime kaudesta: Valmentaja Saku Koponen, Marko Kyllönen(NSB), Teemu Karvonen(Sudet3), Miika Heinola(Sbandy-a) + omia junioreita

4.mielenkiintoinen nimi omassa joukkueessa/seuraa häntä( voi laittaa useammankin) Joni Kelloniitty, Miika Heinola, Tatu Laine

5.joukkueen tavoitteet: Parantaa edelliskaudesta.

6.ikävin/päävastustaja: Koren kanssa taistellaan Kymenlaakson herruudesta.

7.lyhyt kuvaus omasta joukkueesta: Viime kaudesta joukkue on menettänyt kaksi parasta pistemiestä
(Puustinen, Mäkinen) ja uusien ratkaisijoiden on otettava roolia. Kaudella tullaan näkemään kurinalaisempi ja organisoidumpi susilauma kun edellisellä kaudella.

Toimituksen arvio: Sudet on kokenut kesällä kovia siirtomarkkinoilla. Pisteitä lähti ja tilalle on nostettu omia junioreita. Susien on pystyttävä pelaamaan kurinalaisemmin kuin 2010-2011, ja kyettävä ottamaan kotona pisteitä myös kovilta joukkueilta muuten ei kunniankukko laula. Vaikea kausi tiedossa, vahva ehdokas putoamiskamppailuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti