sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Matikainen+Astikainen = voitto!

Top Team pelasi Hatsina tapaan karsintojen toisen ottelun kotonaan. Top Teamin hävittyä ensimmäisen ottelun Raumalla jatkoajalla oli sekin pakkovoiton edessä. Top Team oli saanut riveihinsä Tero Astikaisen joka naputteli runkosarjassa lähes 4 maalin keskiarvolla ottelua kohden.


           (Matikaisen tuuletus tuttu näky tälläkin kaudella)

Astikainen sekä Matikainen järjestelivät OKL-hallilla esityksen jonka jälkeen jokaisen on syytä olla huolissaan osaavatko raumalaiset kotia. Ottelu päättyi Topin voittoon 8-1 (2-0, 3-0, 3-1). Antti Matikainen oli mukana joukkueensa seitsemässä maalissa tehoilla 2+5. Paluun tehnyt Tero Astikainen avusti Matikaista mukavasti 4+0 tehoin ja ottelusarja venyi kolmanteen kohtaamiseen.

OKL-hallille oli saapunut 372 katsojaa seuraamaan Raumalaisten nöyryytystä ja nimettömänä pysyttelevä katsoja kommentoi toimitukselle seuraavaa:

"Top Team oli aivan omaa luokkaansa vastustajaan nähden. Vaikea uskoa heidän selvinneen tänne asti tämän päivän esityksellä. Luulin länsirannikon tasoa kovemmaksi kun SalBa oli kerran dominoinut lohkoa. Toki tämä oli vain yksi ottelu, mutta TOPPI OLI TODELLA HYVÄ!!! Matikainen ja Astikainen pitivät Raumalaisia pilkkanaan. Pojat olis voinu tehä monta maalia enemmän. Nyt vielä yksi ottelu voitettavana ja paluu ykköseen on onnistunut!"

2 kommenttia:

  1. http://www.ls24.fi/urheilumuu/salba_t%C3%B6rm%C3%A4si_sein%C3%A4%C3%A4n_3062957.html

    VastaaPoista
  2. Kylhän toppi dominoi. Matikainen on jumala!!!!!

    VastaaPoista