sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Hatsina jälleen kotona jatkoajalla parempi

Karsintojen 3:lla kierroksella Hatsina isännöi ottelusarjan toisesssa ottelussa Kirkkonummen Rangersia. Rangers kuittasi ensimäisen ottelun selvästi nimiinsä numeroin 7-2. Rantakeitaalla nähtiin kolmannen kerran peräkkäin jatkoaika ja kolmannen kerran Hatsina korjasi voiton kotiin.

Ottelun alkuun Rangers karkasi nopeasti 0-3 vierasjohtoon. Seuraava 20 minuuttia mentiin Karri Häkkisen komennossa sillä mies tehtaili tehot 3+3 ja numerot 7-4 Hatsinalle ajassa 22.19. Paine siirtyi tämän jälkeen takaisin Mikkeliläisten maalille ja toisen erän loppuun Rangers kavensi onnekkaastikin numerot 7-6.

Kolmas erä noudatteli toisen erän kaavaa Rangers yritti vimmatusti rinnalle ja ohi. Tasoitusmaalin ja samalla hattutemppunsa täydensi Chris Starck. Starck tunnetaan väkevästä kantistaan. 57.02 Rangersin onnistui vielä mennä johtoon Erik Heleniuksen mailasta lähteneellä kudilla. Hatsina saa loppuun ylivoiman ja lähti omaan viimeiseen rynnäkköönsä. Henri Myyryläinen onnistui tasoittamaan ottelun ainoastaan 2 sekuntia ennen loppua ja rantakeitaalla mentiin kolmannen kerran peräkkäin jatkoajalle.

Jatkoaikaa pelattiin ainoastaan 1 minuutti 46 sekuntia kun Mikko Huuhilon onnistui yllättää Rangers maalia vartioinut Markus Manninen.

Sarjan kolmas ja ratkaiseva ottelu pelataan 8-9.4 Kirkkonummella.